Вівторок, 30 Квітня, 2024

Customertimes – міжнародна ІТ компанія в Познані

Познань – польське місто, яке люди вважають сприятливим для роботи ІТ компаній. Місто має сприятливі умови для розвитку економіки та бізнесу і на це впливають різні чинники: добре розвинений транспорт, хороша екологія міста, умови прожиття, пише poznan-future.eu.

Customertimes – одна з великих ІТ, яка також вибрала розташування у Познані.

Що це за компанія і як вона функціонує ми дізнаємось у цій статті.

У Польщі добре розвинений аутсорс, де працює понад півмільйона спеціалістів технічної сфери.

Тому, найбільшими гравцями в сфері ІТ є саме аутсорсингові та консалтингові компанії, а найбільшими ІТ-місцями є польські міста, які сконцентровані на технічних університетах – Варшава, Краків, Вроцлав та Познань. В кожному з цих міст є усі вигідні умови для функціонування ІТ-бізнесу. 

Натомість Customertimes для роботи обрала саме Познань – місто, яке не є найбільшим серед інших польських міст, проте у ньому є багато переваг, які підійшли саме цій міжнародній ІТ-фірмі.

Що це за фірма?

Customertimes  є міжнародною консалтинговою ІТ- компанією, яка була створена у 2007 році. 

Компанія спеціалізується на розробці та впровадженні сучасних технологічних рішень для трансформації бізнесу. Штаб – квартира компанії знаходиться в США, Нью-Йорку. 

Функціонує ІТ-компанія вже більше 15-ти років і за цей час назбирала до свого портфоліо близько 4000 проектів у багатьох країнах світу. 

Завдяки своїм розробкам та реалізацій різноманітних проектів, Customertimes відзначено численними галузевими нагородами, що викликає ще більшу довіру з боку нових клієнтів компанії. 

З ким співпрацює і які має відгуки?

Customertimes співпрацює з провідними компаніями Європи та США і також лідерами різних індустрій: здоров’я, краса, фінанси, наука тощо.

Серед таких найпопулярніших колаборацій є робота з Dyson, L’Oreal, Philips, UPSA та інші.

Customertimes реалізувала тисячі проектів клієнтам у різноманітних галузях, зокрема в HLS, CPG, COMM, UTIL, MFG, FINS та ED/Non-profit. Поєднання орієнтованих на галузь продуктів дозволило перевершити очікування клієнтів. 

За останні 15 років компанія тісно співпрацює з кількома сотнями компаній по всьому світу, від стартапів до компаній зі списку Fortune 10. Незалежно від розміру компаній , вони пропонують однаковий підхід до партнерства і стараються будувати довгострокові ділові та особисті стосунки, зосереджені на забезпеченні бізнес-цінності та інтелектуального лідерства. Серед партнерів є багато постійних клієнтів, які довіряють роботу лише Customertimes.

Компанія допомагає своїм замовникам побудувати якісний онлайн-ринок і завдяки цьому вони розширюють свій ринок збуту та виходять на новий рівень. 

Відгуки про компанію загалом хороші, особливо від працівників, які працюють чи працювали в Customertimes. Їх можна переглянути на українській версії сайту компанії. 

Люди особливо відзначають ріст компанії і те, що вона ніколи не стоїть довго на місці, а постійно розвивається і рухається за сучасними тенденціями. Також відзначають увагу і комунікацію рекрутерів, які вміють знайти підхід до кожного кандидата, направити на ту вакансію, яка є більш релевантною і допомогти з працевлаштуванням. 

Компанія в кожній країні ставиться лояльно до своїх працівників та замовників, що також подобається людям. 

Customertimes в Познані

Лише в одному польському місті ІТ-компанія розмістила свій офіс і це місто Познань. Компанія прийняла таке рішення через комфортні для себе умови в місті та попит на ІТ-фахівців. 

Часто на сайтах з пошуків роботи можна знайти відкриті вакансії, які пропонує компанія. Найчастіше компанія в пошуку спеціалістів В2В, Front-End developers та інших розробників. Роботу познанським айтішникам пропонують переважно віддалену, або з можливістю поєднувати з візитами до офісу. 

На Познанському сайті Customertimes заохочує до співпраці нових фахівців, яким гарантує в першу чергу роботу над проектами в різних сферах та експертне співтовариство. Компанія має партнерські відносини з  Salesforce з 2008 року. Крім того, у них є Cloud (.Net, Java, JS, Ruby, Golang, Python), Mobile (IoS, Android), QA (Manual. Automation), Data, E-com, ERP,  які допомагають розробляти високоякісні продукти і виводити компанії на новий рівень. 

У вакансіях, які актуальні в Познані від Customertimes, переважно вказано на гібридний формат роботи, офіційне працевлаштування та лояльний менеджмент до працівників компанії. Це вигідні умови для роботи, які до вподоби кожному познанському айтішнику. 

Компанія постійно розвивається та прагне кожного дня робити свій вагомий внесок у розвиток ІТ-індустрії. Своїм головним завданням вони вважають обмінювання досвідом, участь у різноманітних заходах та популяризація ІТ-галузі. У Познані в них це досить добре виходить, завдяки чому сюди приїжджають люди з інших міст Польщі та навіть країн, щоб потрапити у компанію. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.